addalert addcircleoutline addlocation add arrow-down-left arrow-down-right arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrow-up ascent assessment bin bookmarkoutline calendar-add calendar camera caret-down caret-left caret-right caret-up check chevron-down chevron-right clock close cloud-upload cog collectionsbookmark content-view-grid content-view-list datacheckerflag1 datadownload data-upload descent directions expandhorizontal expand-horizontal-2 expand-horizontal expand-vertical eye-off eye fileadd1 filecopy filenew2 filestatisticadd2 filetaskssubtract file-images-upload fullscreenexit gauge groupadd heart home infooutline info link list-number location-pin lock logout map mobile morevertical mylocation navigateprevious navigation-drawer nearme noteadd pen pencil-write pencil personoutline pindrop place playcirclefilled playlistaddcheck power-button publish refresh remove return routes-favourites scissors search share starhalf staroutline star supervisoraccount synchronize2 text-redo time-upload timeline timer track-route trendingflat trendingup user-add users visibility vote-star-banner warning zoomin badge1 medal3 medal5 starbanner starcircle starsubtract

Mandag mellem tur Nord - Vest

69 km Distanz
180 m Aufstieg
180 m Abstieg

(0 Bewertungen)

Mandag mellem 69 km:

1. Løvbakkerne Naturcenter og Løvbakke Skov er et attraktivt naturområde nord for Herning i Gullestrup. Remix Løvbakkerne forefindes: Friluftsfaciliteter, huggehus, naturrum, og udstilling: Skovens hemmeligheder, i Løvbakke Naturcenter. Løvbakke Skov er et resultat af et skovrejsningsprojekt. Den består af Løvbakke Plantage, som er ejet af Herning Kommune, samt en række nyplantede landbrugsarealer, som er ejet af Skov- og Naturstyrelsen ved Feldborg Statsskovdistrikt. En 1,9 km lang asfalteret Natursti, velegnet for Handicappede og Bevægelse i hjul var indviet i maj 2011. Hendes kan du eksempel Bruge løbehjul, rulleskøjter, rulleski, rollator, kørestol eller 3-hjulet cykel. Med Cyklen du kan også tage safari. Remix Løvbakke Dyrehave, hvor op mod 50 dådyr går fritte rundt. Dyrene var trist UD JEG efteråret 2013. Hovedparten af Dyrene kom fra Dyrehave i Silkeborg, der var nedlagt i forbindelse med den nye motorvejsforbindelse mellem Silkeborg og Herning.

2. DNV Gødstrup: DNV-projektet er først og fremmest et byggeprojekt, hvor der skal bygges et nyt hospital JEG Gødstrup vest for Herning. Med denne Byggeri samles Hospitalsenheden Vest i en Matrikel instead for som tidligere med sygehuse i Holstebro, Lemvig, Ringkøbing, Tarm og Herning. DNV-Gødstrup vil være et moderne Akut-sygehus med alle behandlingsfunktioner, der dækker hele det vestlige område af Region Midtjylland. Hospitalet vil være i ca. 135.000 m2somatisk hospital, som er finansieret af kvalitetsfondsmidler. Herudover bygges der også et psykiatrisk hospital i ca. 15.000 m2, der finansieres af område egenkapitalen. Budgettet for somatiske sygehus udgør 3,15 kreditter Handelskreditter (2009 pl) and for Det psykiatriske hospital udgør budgettet 380 mio.kr (2012 pl). Selve byggeriet var igangsat i september 2012 og påbegyndt ibrugtagning forventes JEG slutningen af 2019. samledes ibrugtagning vil være 2020, hvor også Psykiatrien lene i Brug.  

3. Abildaa Brunkulsleje:  Det er et levende museum, startet af forhenværende brunkulsarbejdere med det formål at tale om en af brunkulstidens Butik Arbejdspladser. Hendes Kortfilm hvordan gravningen foregik og efter om dagliglivet i lejet. Der er også mulighed for en Skøn lille spadseretur i den helt specielle naturområde. Levendegørelse: 1. lørdag i juni, juli, august og september kl. 14.00. Der er Altid tilgængelighed, mænd Udover nævnt datoer Er der kun demonstration af lejet efter aftale.

4. Trehøje Bakker: Med sinus beskedne 102 m skaber hule, i Ellers Flade hede, mulighed for en betagende Udsigt Løbet et en af de få butik hedeområder, som selv er i Danmark. I området er Hyggelige vandrestier, hvor mand kan opleve Hedens ophøjede fred og ro.

5. Moltrup Optagelseshjem: Ude mod vest - Lidt Uden for Herning, JEG nærheden af Vildbjerg - ligger en gammel, hvidkalket herregård fra 1700-tallet. Der er springvand og stynede lindetræer i gårdspladsen, flotte og velholdte avlsbygninger omkring en stilfuld, 3-længet Hovedbygning. Stedet hedder Moltrup Optagelseshjem, og der er absolut ikke fortælling om en Almindelig Herregård. Dette er en næsten Almindeligt Hjem for hjemløse mænd i alle Äldre, der ønsker at leve i et Alkohol- og stoffrit miljø. Moltrup er et Hjem, hvor mænd (som i kortere eller længere tid har brug for støtte i deres liv), kan Finde hjælpe At tage livet Op på ny. Remix overensstemmelse med stifteren Johannes Muncks tankskib baseret Moltrup på en kristent fundament, og betragter sig selv som en del af Det frivillige folkekirkelige Diakonale arbejde.

6. Herning Fiskepark : 60.000m2 Stor natur / park-området, der består af tre søer med et samlet areal på ca. 25.000m2, Søerne ER alle gamle teglværksgrave Tilbage fra 1940'erne, som er renset op, Søerne der har en Dybde op til 7 meter, er alle gravet sammen, så de reelt er en sø, hvor Fiskene kan Svømme fra ENE så den anden. Gammel sø: Er den første sø mand vil, fra P- pladsen, Søen, er det fald, hvilket længst har fungeret som P & T, og der er derfor på Den kaldes gammel sø. Søen ER ca. 1,2 ha, og har en varierende Dybde med Maks i 7,5m. Ny Sø: Er placeret til højre for gammel sø, og var dk om P & T so JEG 2004. Søen er samt gammel sø i ca. 1,2 ha, vil and være meget Hurtig Dyb. Blot 2m fra kant er der 3m dybt, og der er en maxdybde i 6m. Børnesøen: Ligger de Venstres into P-pladsen Lige ABA Legepladsen, Søen er oprindelig en del af gammel sø, som har været adskilt via en Dæmning. Søen ER ca. 10 * 50 meter opbeva og har en Dybde i ca. 3,5 meter

7. Herning Campingpark: Det er en Lille Hyggelig bynær Plads med 70 Pladser og 10 hytter. Pladsen ligger i Herning ub med kun ca. 2,5 km til centrum og ca. 1,5 Herning Messecenter og Jyske Bank Boxen. Campingpladsen er etableret Tilbage i 1950. Dengang, som i dag, er det placeret ub den Hyggelige teglgravssø, som er omgivet af en parklignende areal.

 


0,0
(0)icon-helpcenter
icon-helpcenter
icon-helpcenter
Bikemap Newsletter
Top