Facebook Instagram Twitter YouTube Premium Badge Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps 3D Route Preview Fall Detection Premium Support

Tőserdő kör

61 km Distance
24 m Ascent
24 m Descent

(0 ratings)

Javaslom a térképet az Opencyclemap formában nézni, ha egyéb infót is szeretnénk, mint pl frissítő. Csongrádról a Körös-torokból indulunk. Érdemes a Körös-torokban tölteni a kulacsunkba vizet, habár út közben Csongrád-Bokroson és Tőserdőben (a célnál) is tudunk felvenni vizet, a táv sem túl nagy.

A Körös-torokból indulva maradjunk a Tisza védtöltésén úgy, hogy jobb kéz felé essen a folyó. A Fahidat elhagyva nem sokkal később egy körforgalomba érünk amit Strávaában csak Kolomp elkerülőnek emlegetünk. A körforgalom második kihajtóján egy jó minőségű út visz el bennünket a 451-es útig, ahol egy picit bohóckodnunk kell a kerékpárútnak nevezett egyenetlen betonon. Ez majd pár km után jobbra fog kanyarodni Csongrád-Bokros felé. Sajnos a bringások kifjezetetten tilva vannak a közútról a 451-es és Csongrád-Bokros között, de kerékpárút 1-2 éve épült csak így nincsennek kátyúk, a vonalvezetése a jobbak közé tartozik. Bokrostól már közút várja az országúti kerékpárosokat. Tőserdőbe érkezve a Talmácsi fagyizót érdemes kipróbálni, illetve érdemes gyönyörködni kicsit a tájban. Mielőtt lemerevednének az izmaink, ne felejtsünk el elindulni vissza Csongrádra. :)

Strava: https://www.strava.com/clubs/korostorok

Facebook: https://www.facebook.com/korostorok

Balesetmentes sportolást, kellemes időtöltést Csongrádon!

 


0.0
(0)