addalert addcircleoutline addlocation add arrow-down-left arrow-down-right arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrow-up ascent assessment bin bookmarkoutline calendar-add calendar camera caret-down caret-left caret-right caret-up check chevron-down chevron-right clock close cloud-upload cog collectionsbookmark content-view-grid content-view-list datacheckerflag1 datadownload data-upload descent directions expandhorizontal expand-horizontal-2 expand-horizontal expand-vertical eye-off eye fileadd1 filecopy filenew2 filestatisticadd2 filetaskssubtract file-images-upload fullscreenexit gauge groupadd heart home infooutline info link list-number location-pin lock logout map mobile morevertical mylocation navigateprevious navigation-drawer nearme noteadd pen pencil-write pencil personoutline pindrop place playcirclefilled playlistaddcheck power-button publish refresh remove return routes-favourites scissors search share starhalf staroutline star supervisoraccount synchronize2 text-redo time-upload timeline timer track-route trendingflat trendingup user-add users visibility vote-star-banner warning zoomin badge1 medal3 medal5 starbanner starcircle starsubtract google facebook email eye-open

Tőserdő kör

61 km Distance
0 m Ascent
0 m Descent

(0 ratings)

Javaslom a térképet az Opencyclemap formában nézni, ha egyéb infót is szeretnénk, mint pl frissítő. Csongrádról a Körös-torokból indulunk. Érdemes a Körös-torokban tölteni a kulacsunkba vizet, habár út közben Csongrád-Bokroson és Tőserdőben (a célnál) is tudunk felvenni vizet, a táv sem túl nagy.

A Körös-torokból indulva maradjunk a Tisza védtöltésén úgy, hogy jobb kéz felé essen a folyó. A Fahidat elhagyva nem sokkal később egy körforgalomba érünk amit Strávaában csak Kolomp elkerülőnek emlegetünk. A körforgalom második kihajtóján egy jó minőségű út visz el bennünket a 451-es útig, ahol egy picit bohóckodnunk kell a kerékpárútnak nevezett egyenetlen betonon. Ez majd pár km után jobbra fog kanyarodni Csongrád-Bokros felé. Sajnos a bringások kifjezetetten tilva vannak a közútról a 451-es és Csongrád-Bokros között, de kerékpárút 1-2 éve épült csak így nincsennek kátyúk, a vonalvezetése a jobbak közé tartozik. Bokrostól már közút várja az országúti kerékpárosokat. Tőserdőbe érkezve a Talmácsi fagyizót érdemes kipróbálni, illetve érdemes gyönyörködni kicsit a tájban. Mielőtt lemerevednének az izmaink, ne felejtsünk el elindulni vissza Csongrádra. :)

Strava: https://www.strava.com/clubs/korostorok

Facebook: https://www.facebook.com/korostorok

Balesetmentes sportolást, kellemes időtöltést Csongrádon!

 


0.0
(0)icon-helpcenter
icon-helpcenter
icon-helpcenter
Bikemap Newsletter
Top