Premium Badge Aus dem App Store herunterladen Hol dir Bikemap auf Google Play Turn-by-Turn-Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Individueller Fahrradcomputer Routen-Export Route Previews Sturzerkennung Premium Support

Radroute in Thouaré-sur-Loire, Pays de la Loire, Frankreich

St Luce-Ancenis

0
Diese Route in Bikemap Web öffnen

Diese Route in Bikemap Web öffnen

63 km
Distanz
151 m
Aufstieg
153 m
Abstieg
-:-- h
Dauer
-- km/h
√ł-Tempo
--- m
Max. Höhe

√úber diese Route

23.6. St.Luce-Ancenis

Nantesin lähicamping on ihan Loiren rannassa, ja pyöräreitti kulkee mukavasti leirintäalueen aidan takaa. Poljemme ylävirtaan,ja vaihdamme Loiren etelärannalle Mauvesin kohdalla. Reitti menee pitkin hiljaisia, asvaltoituja peltoteitä, kunnes ennen Champtoceauxia joudutaan maantielle. Champtoceauxiin on kilometrin pituinen, ykkösellä ajettava ylämäki, mutta näköala kylästä jokilaaksoon on vaivan arvoinen. Takaisin joen pohjoisrannalle ja Ancenisiin, josta käännytään takaisin.

Paluumatka tehdään kokonaan joen pohjoisrantaa. Pyöräpolku on vedetty pitkät matkat rautatien ja joen väliseen kapeaan penkkaan, mutta se on enimmäkseen hyväkuntoista, joskin paikoin kapeaa hiekkapolkua. Loire virtaa aika matalan näköisenä, ja siinä on paljon hiekkasaaria. Lieneekö hyötyliikennettä lainkaan?

Tosi lämmin ja aurinkoinen päivä!

Du fährst auf folgendem Untergrund: Asphaltiert Schotter

Passe diese Fahrradroute mit dem Bikemap-Routenplaner an.

Mach sie zu deiner!

Du kannst diese Route als Vorlage in unserem Fahrrad-Routenplaner verwenden, damit du nicht bei Null anfangen musst. Passe sie nach deinen Bed√ľrfnissen an, um deine perfekte Radtour zu planen.