Facebook Instagram Twitter YouTube Premium Badge Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps 3D-Routenvorschau Sturzerkennung Premium Support

Ljubljana - Horjul - Vrhnika - Borovnica - Podpeč - Ljubljana

66 km Distanz
173 m Aufstieg
173 m Abstieg

(19 Bewertungen)

Proga je primerna za kolesarje z dobro kondicijo, predvsem zaradi čelnih vetrov, katere boste izkusili na poti do Horjula.

Začetek poti se prične v samem mestu, nato ob tržaški cesti pobegnemo iz mesta po rahlo vzpenjajoči se cesti do Horjula, za horjulom sledi manjši spust. Po spustu nas čaka manjši, kilometrski vzpopnček, za katerim nas okolika nagradi z prečudovitim razgledom Proti Stari Vrhnik, Vrhniki ter preostalo dolino. Ko si malo oddahnemo, se spustimo po največjem in najboljšem spustu naše poti proti Stari vrhniki. Pot nas vodi naprej skozi Vrhniko do bistre, kjer se lahko ustavimo v tamkajšnjem tehniškem muzeju ali pa pot nadaljujemo proti Borovnici in uživamo v vožnji ob travnikih. Ko prispemo do Podpeči, zavijemo levo proti Notranjim goricam, nadaljujemo skozi Vnanje gorice in se počasi vrnemo po dolgih ravnih cestah na Dolgi Most, preostaneta nam samo še vožnja skozi mesto in že smo na cilju.


5,0
(19)