addalert addcircleoutline addlocation add arrow-down-left arrow-down-right arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrow-up ascent assessment bin bookmarkoutline calendar-add calendar camera caret-down caret-left caret-right caret-up check chevron-down chevron-right clock close cloud-upload cog collectionsbookmark content-view-grid content-view-list datacheckerflag1 datadownload data-upload descent directions expandhorizontal expand-horizontal-2 expand-horizontal expand-vertical eye-off eye fileadd1 filecopy filenew2 filestatisticadd2 filetaskssubtract file-images-upload fullscreenexit gauge groupadd heart home infooutline info link list-number location-pin lock logout map mobile morevertical mylocation navigateprevious navigation-drawer nearme noteadd pen pencil-write pencil personoutline pindrop place playcirclefilled playlistaddcheck power-button publish refresh remove return routes-favourites scissors search share starhalf staroutline star supervisoraccount synchronize2 text-redo time-upload timeline timer track-route trendingflat trendingup user-add users visibility vote-star-banner warning zoomin badge1 medal3 medal5 starbanner starcircle starsubtract

Tur lac Pecineagu

42 km Distanz
800 m Aufstieg
800 m Abstieg

(0 Bewertungen)

Este un traseu foarte frumos, deloc dificil ce poate fi parcurs de oricine are o bicicleta mtb si putin antrenament. Sunt doar cateva urcari mai lungi ce te vor solicita, inainte de baraj. Recomand, atunci cand veti ajunge la baraj, sa continuati sa mergeti pe partea din stanga a lacului (in sensul de mers) si sa va intoarceti pe partea din dreapta a acestuia. Drumul pana la coada lacului la dus este unul foarte bun, folosit frecvent de masini. La intoarcere, dupa ce veti trece de coada lacului veti parcurge mai mult de jumatate din distanta pana la baraj pe un drum ce nu a mai fost folosit de foarte multi ani. Am gasit pe drum la aproximativ 2 km de la coada lacului, la intoarcere, un fel de baraj facut din bolovani foarte mari pe care era un semn ce parea sa indice accesul interzis. Nu stiu care este rolul lui pentru ca drumul, chiar daca nefolosit de ani buni, este foarte ok. Doar la inceput sunt cateva zone ingustate datorita caderilor de bolovani de pe versant. 

Aproximativ 60% din drum este cu pietris dar restul este drum de pamant asa ca ....atentie la prognoza meteo.

START/FINISH - Cabana Cascoe la care ajungeti dupa ce parasiti drumul E574 (Campulung-Bran) pentru a merge spre Satic. Veti avea de mers cu masina, dupa ce parasiti drumul principal, aproximativ 14 km de drum neasfaltat dar bun.

Va doresc o tura frumoasa!

PS: viziteaza profilul meu si vei putea gasi si alte trasee de ciclism (mtb&sosea)


0,0
(0)icon-helpcenter
icon-helpcenter
icon-helpcenter
Bikemap Newsletter
Top