Facebook Instagram Twitter YouTube Premium Badge Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps 3D-Routenvorschau Sturzerkennung Premium Support

Tur lac Pecineagu

42 km Distanz
435 m Aufstieg
435 m Abstieg

(3 Bewertungen)

Este un traseu foarte frumos, deloc dificil ce poate fi parcurs de oricine are o bicicleta mtb si putin antrenament. Sunt doar cateva urcari mai lungi ce te vor solicita, inainte de baraj. Recomand, atunci cand veti ajunge la baraj, sa continuati sa mergeti pe partea din stanga a lacului (in sensul de mers) si sa va intoarceti pe partea din dreapta a acestuia. Drumul pana la coada lacului la dus este unul foarte bun, folosit frecvent de masini. La intoarcere, dupa ce veti trece de coada lacului veti parcurge mai mult de jumatate din distanta pana la baraj pe un drum ce nu a mai fost folosit de foarte multi ani. Am gasit pe drum la aproximativ 2 km de la coada lacului, la intoarcere, un fel de baraj facut din bolovani foarte mari pe care era un semn ce parea sa indice accesul interzis. Nu stiu care este rolul lui pentru ca drumul, chiar daca nefolosit de ani buni, este foarte ok. Doar la inceput sunt cateva zone ingustate datorita caderilor de bolovani de pe versant. 

Aproximativ 60% din drum este cu pietris dar restul este drum de pamant asa ca ....atentie la prognoza meteo.

START/FINISH - Cabana Cascoe la care ajungeti dupa ce parasiti drumul E574 (Campulung-Bran) pentru a merge spre Satic. Veti avea de mers cu masina, dupa ce parasiti drumul principal, aproximativ 14 km de drum neasfaltat dar bun.

Va doresc o tura frumoasa!

PS: viziteaza profilul meu si vei putea gasi si alte trasee de ciclism (mtb&sosea)


5,0
(3)