Premium Badge Aus dem App Store herunterladen Hol dir Bikemap auf Google Play Turn-by-Turn-Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Individueller Fahrradcomputer Routen-Export Route Previews Sturzerkennung Premium Support

Radroute in Szarvas, Bekes, Ungarn

Dél-alföldi kószálás

0
Diese Route in Bikemap Web öffnen

Diese Route in Bikemap Web öffnen

597 km
Distanz
133 m
Aufstieg
133 m
Abstieg
-:-- h
Dauer
-- km/h
ø-Tempo
--- m
Max. Höhe

Über diese Route

Ez egy kiváló túra, országúti gumival mindenhol el lehetett menni, az autósok + kamionosok 98%-a normális a többit meg mindenki ismeri. Igyekeztem a hétköznap is kevésbé forgalmas utakon menni de a tapasztalatom az, hogy az út minőségén múlik minden, ha nincs letöredezve a széle, van hely, tökmindegy ki és mennyivel megy el mellettem. Persze kukás mellény legalább a túratatyóra terítve nem hülyeség. A szerb határ menti útvonal kimondottan kihalt. Az élményeket, érdekes helyszíneket tételesen nem taglalnám, minden érdeklődési körnek van megfelelő célpont, csak keresni kell. Talán a madárvilágot érdemes külön kiemelni, a sok vizes- szikes- tavas- folyós- vadregényes szakaszon rengetegféle madarat meg lehet lesni. Szumma: 26 óra tekerés, városnézésekkel- csalingázással együtt 600 km teljes táv, 23 km/h átlag, 19 város és nemtommennyi község + falu, 6 nap alatt.

Jó vót!

Ha valakit érdekel részletesebben valamelyik szakasz:

bringadekor@citromail.hu

Diese Fahrradroute ist ideal für: Rennrad

Du fährst auf folgendem Untergrund: Asphaltiert

Passe diese Fahrradroute mit dem Bikemap-Routenplaner an.

Mach sie zu deiner!

Du kannst diese Route als Vorlage in unserem Fahrrad-Routenplaner verwenden, damit du nicht bei Null anfangen musst. Passe sie nach deinen Bedürfnissen an, um deine perfekte Radtour zu planen.