Premium Badge Aus dem App Store herunterladen Hol dir Bikemap auf Google Play Turn-by-Turn-Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Individueller Fahrradcomputer Routen-Export Route Previews Sturzerkennung Premium Support

Radroute in Fertőd, Komitat Győr-Moson-Sopron, Ungarn

Villa Vita - Sopron - Vasfüggöny kör

0
Diese Route in Bikemap Web öffnen

Diese Route in Bikemap Web öffnen

82 km
Distanz
645 m
Aufstieg
646 m
Abstieg
1:21 h
Dauer
-- km/h
ø-Tempo
270 m
Max. Höhe

Über diese Route

A Hegykői Villa Vita-tól induló túra egy részen követi az egykori Vasfüggöny vonalát. Az osztrák-magyar határ mentén láthatjuk az 1989-es Páneurópai Piknik emlékhelyét.

Túránk során többször megtekinthetjük az egykor erre haladó vasfüggöny darabjait, és a melléjük állított emlékhelyeket, magyarázatokat. Az emelkedők miatt nehézkes túra, szerencsére gyakran állhatunk meg a látványosságoknál, vagy a kilátás miatt a tájban gyönyörködni. A túra viszonylag jó minőségű, többnyire vegyes (mezőgazdasági és kerékpár) használatra kialakított aszfaltozott utakon halad, néhol szeparált kerékpárúton, vagy rövid murvás szakaszokon.

Utunk során megtekinthetjük a hűség városát Sopront. Itt számos látnivalót megnézhet az utazó pl Tűztorony, barokk óváros épületei, Károly Kilátó 

Az út két részben is bejárható, ha fürdőzni szeretnénk illetve ha a kulináris élvezeteknek is több időt akarunk szentelni. 

Fürdőzésre remek lehetőség Mörbisch strandja, vagy az újonnan épült Soproni uszoda!

Fotos von der Route

Passe diese Fahrradroute mit dem Bikemap-Routenplaner an.

Mach sie zu deiner!

Du kannst diese Route als Vorlage in unserem Fahrrad-Routenplaner verwenden, damit du nicht bei Null anfangen musst. Passe sie nach deinen Bedürfnissen an, um deine perfekte Radtour zu planen.