Premium Badge Aus dem App Store herunterladen Hol dir Bikemap auf Google Play Turn-by-Turn-Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Individueller Fahrradcomputer Routen-Export Route Previews Sturzerkennung Premium Support

Radroute in Oberbillig, Rheinland-Pfalz, Deutschland

3.7. Mosel

0
Diese Route in Bikemap Web öffnen

Diese Route in Bikemap Web öffnen

87 km
Distanz
71 m
Aufstieg
73 m
Abstieg
-:-- h
Dauer
-- km/h
√ł-Tempo
--- m
Max. Höhe

√úber diese Route

3.7. Moselin laakso<br /><br />Camping löytyy Wasserbilligistä, Luxemburgista, mutta aamulla mennään ensi töiksi lautalla Moselin yli Saksan puolelle ja suunnataan etelään. Reritille, jota pari vuotta sitten täällä käydessä ei ajettu. Ero Ranskan pyöräteihin on kuin yöllä ja päivällä. Enimmäkseen hyvä pinta, hyvin viitoitettu ja hyvin vedetty maisemaan. Kun vielä maisemakin on hieno, kelpaa ajella!<br /><br />Remichissä ajetaan joen yli Luxemburgin puolelle, mutta palataan saman tien takaisin. Ruokailun (kunnon Schnitzeli ja salaatti - häpeä, ranskalainen keittiö!) jälkeen ajetaan Schengeniin. Pieni luxemburgilainen kaupunki kolmen valtakunnan yhtymäkohdassa oli nimeään kantavan matkustussopimuksen allekirjoituspaikka. Hyvä niin. Valtakunnanrajoja ei edes huomaa, ellei ole tarkkana.<br /><br />Ranskaan tullaan ihan huomaamatta. Yhtäkkiä on tienviitoissa teksti ranskaksi. Pyörätie huononee, ja se on huonosti merkitty. Jokea ei näy pyörätieltä, ja kun joutuisimme näemmä ajamaan pitkin suht vilkasta maantietä, käännymme ympäri. Koska Luxemburgin puolella ei ole pyörätietä kuin pätkissä, ajamme takaisin Wasserbilligiin omia jälkiämme.

Du fährst auf folgendem Untergrund: Asphaltiert

Passe diese Fahrradroute mit dem Bikemap-Routenplaner an.

Mach sie zu deiner!

Du kannst diese Route als Vorlage in unserem Fahrrad-Routenplaner verwenden, damit du nicht bei Null anfangen musst. Passe sie nach deinen Bed√ľrfnissen an, um deine perfekte Radtour zu planen.