Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route in Bâsca Chiojdului, Judeţul Buzău, Romania

Lacul Ciocul Paltinului

0
Open this route in the Bikemap app Open this route in Bikemap Web

Open this route in Bikemap Web

4 km
Distance
180 m
Ascent
50 m
Descent
-:-- h
Duration
-- km/h
Avg. Speed
694 m
Max. Elevation

About This Route

Lacul Ciocul Paltinului Nu apare pe nici o harta, nici in Google maps. pozitie gps: 45,3811660 , 26,1343520 Un lac format in urma unei alunecari masive de teren din anii 70, in mijlocul lacului ramasese vegetatia de pe munte, arbori care in timp s-au rupt au lasat in urma lor cioturi. Prezinta toate conditiile ca in timp sa se transforme intr-o turbarie. Lacul a fost populat cu pesti des intalniti in lacurile romaniei. Daca aveti o undita si niste paine va veti distra pescuind rosioara si caras. Se ajunge relativ usor din Bisca Chiojdului, urmarind drumul forestier Bisca fara cale cu marcajele triunghi galben si cruce albastra. Cam 4 Km din Bisca Chiojdului pina la lac. Lacul este pe partea stanga a drumului, trebuie sa urci cam 200 m din drumul principal ca sa il vezi pe o coasta de munte inconjurat de padure cu linistea ei. Un loc ideal pentru recreere In partea de sud a lacului la cativa metri de la este si un izvor de apa potabila, izvor care de fapt alimenteaza lacul cu apa proaspata.

This cycling route is ideal for: MTB

Customize this cycling route with the Bikemap route planner.

Make it yours!

You can use this route as a template in our cycling route planner so that you don’t have to start from scratch. Customize it based on your needs to plan your perfect cycling tour.

Open it in the app