Facebook Instagram Twitter YouTube Premium Badge Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps 3D Route Preview Fall Detection Premium Support Route

Balaton Bike Fest - Balaton-felvidék családi bringatúra

44 km Distance
296 m Ascent
305 m Descent

(2 ratings)

Augusztus első hétvégéjének mindhárom napján vár a Balaton-felvidék családi bringatúra, 44 km-en. A túra során a Balaton -felvidék, Balatonfüredhez legközelebb eső, egyben legszebb helyeit mutatjuk meg. A túra Aszófő felé indul a kijelölt kerékpárúton, ezt követőn Vászoly felé haladunk az erdei utacskán, mögöttünk pedig csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Vászolyban az eldugott, de meseszép vízi színpadnál lesz az első frissítő állomás.

 

Innen a felvidék kis forgalmú útján tekerünk tovább Dörgicsére, ahol a várromnál pihenhetünk meg újra és magunkhoz vehetünk némi frissítőt. Az ezt követő lejtmenetben az északi part egyik legszebb kilátása fogad bennünket. A túra utolsó 10 km-e már megint a parton, a kijelölt kerékpárúton zajlik. A táv végig aszfaltozott úton halad, nagyrészt kerékpárúton.

A túrák a Balaton Bike Fest keretein belül a balatonfüredi Suncity parkból indulnak és idei is érkeznek vissza. A túra résztvevői kerékpáros kulacsot kapnak ajándékba. Ráadásul a részvétel 14 éves kor alatt ingyenes.További információ, nevezés és szállásfoglalás a www.balatonbikefest.com honlapon. Zárjuk együtt a nyarat a Balatonnál!


5.0
(2)