Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route Piatra Arsa - Babele - Vf Omu - Pestera - Babele- Piatra Arsa

22 km Distance
1,153 m Ascent
1,153 m Descent

(2 ratings)

Data 12.08.2013

Traseu realizat in 6h 30 min

Recomand urcarea de la Piatra Arsa pana la Babele pe sa integral pentru incalzire, chit ca se merge cu viteza mica. De la Babele pana la Vf Omu urcarea se face intrun ritm frumos, nici prea tare nici prea incet, asta daca iti stii limitele. Pe aceasta portiune sunt maxim 10 puncte cheie unde TREBUIE sa te dai jos de pe bicicleta pentru a avea parte in continuare de o tura exceptionala. O minima experienta si indemanare (aka technica 'domne') sunt necesare atat pentru bucata aceasta cat si pe urmatoarea intre Vf Omu - Telecabina Pestera. Aceasta din urma este din pacate doar 70% ciclabila intrucat, la un moment dat o buna parte din traseu constituie un hau imens + o bucata de bolovanis si poteci prea inguste. O sa incerc intro alta tura o coborare pe langa albia izvorului Ialomitei care pare mai domoala si se intersecteaza cu traseul chiar inainte de telecabina.

Traseul Telecabina-Babele s-a realizat cu telecabina (38 lei - om + bicla), apoi Babele - Piatra Arsa pe arhicunoscutul traseu prin partea superioara a Jepilor Mici.


5.0
(2)