Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route in Fay贸n, Aragon, Spain

Ruta 05

0
Open this route in Bikemap Web

Open this route in Bikemap Web

10 km
Distance
265 m
Ascent
16 m
Descent
-:-- h
Duration
-- km/h
Avg. Speed
--- m
Max. Elevation

About This Route

La Vall de Sant Francisco Cal sortir de la Fatarella per la font de Sant Joan i seguir la ruta 4 fins a la cruïlla amb el camí de Vallplana des d’on hem de continuar pel camí de la Vall de Sant Francisco. Ocasionalment trobem algunes construccions interessants, com una sínia amb un imponent mur de contenció per l’estretor de la vall o la cisterna del Tiroi, que recollia l’aigua del camí per a ús de persones i animals. Després de sis quilòmetres s’alça Sant Francisco, gran ermita de trets neoclàssics i amb una portalada de mig punt, construïda en el segle XVIII pels vilatans de la Fatarella. Al costat, en un raconet ombrívol es troba una petita font, amb dos brolladors. Poc més d’un quilòmetre falta fins el límit de comarca. Aquest és fàcilment distingible perquè és el punt on finalitza l'asfalt del camí però, en un quilòmetre i escaig, s’arriba a la carretera de Riba-roja.

Customize this cycling route with the Bikemap route planner.

Make it yours!

You can use this route as a template in our cycling route planner so that you don鈥檛 have to start from scratch. Customize it based on your needs to plan your perfect cycling tour.