Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route in Braşov, Judeţul Braşov, Romania

Traseul Cros Brașov Intersport

20
Open this route in Bikemap Web

Open this route in Bikemap Web

10 km
Distance
478 m
Ascent
476 m
Descent
-:-- h
Duration
-- km/h
Avg. Speed
--- m
Max. Elevation

About This Route

Pentru cei aflați la început de drum în ale pedalatului sau alergării, Brașovul oferă posibilitatea unei ture mai scurte, cu o diferență de nivel de maxim 440 m.

Este vorba de o rută de 10 km care pornește din Piața Unirii, trece pe lângă Pietrele lui Solomon și continuă pe drumul forestier Valea cu Apă până în Poiana Stechil, care este cel mai înalt punct.

La întoarcere, odată trecuți de coborârea de lângă Troiță și ajunși din nou pe străduțele din cartierul Schei, finalul turei poate fi decis de fiecare în parte.

Este un traseu binecunoscut și de alergători fiind varianta de cros a Semimaratonului Brașov Intersport, o rută alergabilă în totalitate.

This cycling route is ideal for: MTB

You will cycle on the following surfaces: Unpaved

Route Photos

Customize this cycling route with the Bikemap route planner.

Make it yours!

You can use this route as a template in our cycling route planner so that you don’t have to start from scratch. Customize it based on your needs to plan your perfect cycling tour.