Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route in Vilafranca del Penedès, Catalonia, Spain

Penedès 360 Gravel - The Original Ruta completa

22
Open this route in Bikemap Web

Open this route in Bikemap Web

163 km
Distance
2262 m
Ascent
2259 m
Descent
-:-- h
Duration
-- km/h
Avg. Speed
378 m
Max. Elevation

About This Route

Des de temps immemorial els humans hem sentit la necessitat de descobrir el que ens envolta, viatjar, provar, veure nous espais, tenir noves experiències. Això és la Penedès 360: un recorregut pel territori que ús acostarà a entorns desconeguts, a camins insospitats. La proposta cus el territori, d’aquí les ziga-zagues que hi trobareu, des de llevant fins a la part més occidental, passant per la plana del Penedès. La idea és resseguir amb bicicleta els pobles, els disseminats, els cellers, les ermites per camins, carreteretes tranquil·les, pistes que us portaran a vinyes encisadores, amb Montserrat emmarcant-les com a decorat omnipresent.

No hi ha dificultats tècniques i el recorregut és cent per cent ciclable, tot i així us recomanem que us ho prengueu com un petit viatge que cal anar assaborint, aturant-vos a mirar l’arquitectura popular que anireu trobant, a retenir els diferents tons de verd, o ocres, en funció de l’època de l’any. A més, hi trobareu recorreguts addicionals, que us portaran a algun celler, a un castell, a un mirador... Aprofiteu-los!

La ruta està dissenyada per fer amb una bicicleta de gràvel o similar i, lògicament, també una e-bike de muntanya és una bona opció. El recorregut no té dificultats tècniques: hi ha molts trams de camí rural asfaltat i pista rodadora, tot i que hi ha algun enllaç de camí més trencat.

Recordeu que al llarg de tot l’itinerari hi trobareu allotjaments de tota mena, adequats a les vostres necessitats, que us ajudaran a fer la ruta per etapes, que heu de dissenyar en funció de les vostres capacitats i interessos.

This cycling route is ideal for: MTB

You will cycle on the following surfaces: Gravel

Route Photos

Customize this cycling route with the Bikemap route planner.

Make it yours!

You can use this route as a template in our cycling route planner so that you don’t have to start from scratch. Customize it based on your needs to plan your perfect cycling tour.