Premium Badge Download on the App Store Get it on Google Play Turn-by-turn Navigation Offline Maps Bike Type Optimized Routing Premium Maps Custom Bike Computer Export Routes Route Previews Fall Detection Premium Support

Cycling Route in Vilafranca del Penedès, Catalonia, Spain

Penedès 360 carretera Back Roads - completa

1

Get Bikemap on your phone and enjoy our interactive map

Penedès 360 carretera Back Roads - completa
200 km
Distance
2862 m
Ascent
2860 m
Descent
-:-- h
Duration
-- km/h
Avg. Speed
825 m
Max. Elevation

About This Route

Històricament les carreteres han servit per unir pobles. Amb el temps, s’han convertit en l’eina que ens permet fugir de les grans urbs. I com que són molts els que en marxen, les carreteres queden petites i ens toca fer autovies, autopistes, vies ràpides... Tot per anar fàcilment d’una banda a l’altra. Però què volem els ciclistes de carretera? Busquem carreteres petites, tranquil·les, asfaltades, amb desnivells assequibles o de vegades no tan assequibles, paisatges motivadors, pobles acollidors... Doncs això és la Penedès 360 Back Roads: l’oportunitat de recórrer i descobrir el Gran Penedès en bicicleta de carretera. Una ruta circular per la vegueria del Penedès (Alt Penedès,  Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia) amb “incursions” a l’Alt Camp.                     Es tracta d’una ruta circular de 200 kilòmetres plena de contrastos i que connecta el territori. De les muntanyes de l’interior, a la mar Mediterrània, passant per la planúria del Penedès sempre acompanyats per camps de vinya. Dels turístics municipis de platja de com Sitges i Vilanova i la Geltrú, als tranquils pobles d’interior, protegits entre muntanyes, com Pontons, la Llacuna o Sant Joan de Mediona. Dels més de 65.000 habitats de Vilanova i la Geltrú als poc més de 500 de Pontons.                     El recorregut inclou trams imprescindibles del Penedès per fer en bicicleta de carretera, com les clàssiques pujades al coll de les Ventoses o Font-Rubí, o el pas per la carretera del Pantà de Foix i el bonic poble de Castellet, però també recorre camins rurals asfaltats i carreteres locals tranquil·les, menys populars i tan característiques de la zona.                     El punt de sortida i arribada està situat a Vilafranca del Penedès, però podria fer-se de qualsevol altre poble o ciutat que inclou la ruta, podent adaptar-la a les necessitats i objectius de cadascú i segons els serveis que necessitem.                     Es pot fer sense presses en quatre jornades, però també la podreu completar en tres o, fins i tot, dos dies. Trobareu allotjaments al llarg del recorregut, i serveis de diferents tipus als municipis que es van recorrent. Així doncs consulteu on teniu allotjaments i feu-vos la ruta vostra i a mida per tal de disfrutar sobre les dues rodes del Gran Penedès.    

This cycling route is ideal for: Road bike

You will cycle on the following surfaces: Paved

Route Photos

Customize this cycling route with the Bikemap route planner.

Make it yours!

You can use this route as a template in our cycling route planner so that you don’t have to start from scratch. Customize it based on your needs to plan your perfect cycling tour.